Groepstraining ‘Blij met mij’

   

Zit jouw dochter in groep 5,6 of 7 en merk je dat ze worstelt met zichzelf en haar plek in de groep? Komt ze vaak klagend uit school? Is er weer van alles gebeurd wat haar enorm bezig houdt? Het ene moment dikke vriendinnen en het volgende moment is er weer ruzie en gedoe. Thuis kan ze ook boos doen en je herkent haar niet meer zo goed.

Is jouw dochter onzeker over wat ze wel en niet kan? Twijfelt ze over haar vriendschappen, school en van alles en nog wat en houdt dat de gemoederen bij jullie thuis flink bezig?

Dan is de groepstraining ‘Blij met mij’ precies wat zij nodig heeft.

Tijdens deze training leert ze zichzelf goed kennen, vergroot ze haar zelfkennis en zelfinzicht en daardoor groeit haar vertrouwen in zichzelf. Ze leert haar veerkracht vergroten waardoor ze beter om kan gaan met tegenslag en teleurstellingen.
Weten waar je goed in bent en hoe je dit kunt inzetten doet je namelijk groeien. Ze hoeft zich niet meer anders voor te doen, want ze weet dat ze goed is zoals ze is.

Ook merkt ze dat ze niet de enige is die met dit soort dingen worstelt. De kracht van een groepstraining is dat je het samen doet, elkaar kunt versterken en ontdekt wat iedereen in huis heeft en dat je elkaar complimenten kunt geven.
Voor haar voelt iets misschien helemaal niet zo bijzonder, maar door de ogen van een ander is dat vaak wel zo.

Hoe zou het zijn als…

Ze met een goed gevoel en ontspannen naar school kan gaan? Dat ze goed kan omgaan met teleurstellingen en tegenslag en haar grenzen aan kan geven? Dat ze er weer plezier in heeft om naar school te gaan, met vriendinnen af te spreken en te sporten.

Dat kan! 

De groepstraining ‘Blij met mij’ bestaat uit 5 bijeenkomsten van
2 uur op de woensdagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur

Het is een gevarieerde training met veel verschillende werkvormen en thema’s.

 

Doormiddel van spel, gesprekken, beweging, creativiteit en samenzijn werken we aan de volgende thema’s:

 • Geloven in jezelf en je eigen ideeën durven delen en uitvoeren
 • De kracht van je gedachten, welke invloed hebben jouw gedachten op hoe je je voelt?
 • Zelfbewustzijn; Wat vind je van jezelf? Welke overtuigingen heb je? En welke talenten heb je? Wat maakt jou precies jou?
 • Veerkracht; omgaan met tegenslag en bijvoorbeeld opmerkingen van anderen. Hoe kunnen we je veerkracht vergroten?

Het doel van deze training is plezier, ontspanning, jezelf zijn, jezelf beter leren kennen en een positief zelfbeeld ontwikkelen.

Na de training weet jouw dochter waar ze goed in is, wat bij haar hoort en wat haar speciaal maakt. Ze weet wat de kracht daarvan is maar ook waar ze nog aan kan werken en welke vaardigheden ze nog kan versterken.

Groepstraining ‘Blij met mij’

€ 297,- incl. BTW

 • 5 bijeenkomsten (2 uur per keer)
 • Materialen, iets lekkers, thee / limonade
 • Deelname voor moeder aan de workshop ‘Ik ben 9’ op een dinsdagavond in overleg.

Om de interactie te behouden en de meiden genoeg aandacht te kunnen geven kunnen er minimaal 3 en maximaal 4 meiden meedoen. 

 

Deze training is super geschikt voor jouw dochter als ze:
 • In groep 5, 6 of 7 zit
 • Ze zich wat zelfverzekerder wil voelen
 • Ze wil oefenen met andere meiden in een klein groepje.
 • Ze zin heeft in gezellige middagen waar ze aandacht krijgt en op een ongedwongen en ontspannen manier heel veel leert over zichzelf waar ze nu, maar ook als ze ouder wordt, veel profijt van zal hebben.

Ze is van harte welkom! Net als jij!

Twijfel je nog of het ook iets voor jouw dochter is? Dat is helemaal niet erg, neem gerust contact met mij op om al je vragen te stellen en kennis te maken. Dit kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend en verplicht je tot niets.

Onze dochter zat echt een beetje in de knoei met zichzelf. Onzeker over haar vriendinnen en hoe ze daarmee om moest gaan, ze trok zichzelf terug.
Na het traject bij Jildou ziet ze hoe bijzonder ze is en dat heeft haar zelfvertrouwen heel goed gedaan.
Ze zit beter in haar vel en is niet meer zo snel van slag.

Moeder van 9 jarige dochter

Ik wil meer weten over de training

6 + 9 =